Bemutatkozás

A Csütörtöki Csoport (Csücsop) egy Budapesten működő Katolikus Ifjúsági Közösség. Lelki vezetőnk Bíró László püspök atya, tagjaink pedig Budapesten tanuló főiskolások és egyetemisták, valamint fiatal dolgozók (jellemzően 18-30 év közötti korosztály). A Csücsop egyszerre kíván számukra otthon és ugródeszka is lenni. Otthon a Budapesten élő (de sokszor máshonnan érkező) fiataloknak, ahol személyes kapcsolatokat építhetnek, elmélyíthetik hitéletüket, megoszthatják örömeiket és gondjaikat másokkal. Ugyanakkor ugródeszka is, mivel a kezdetektől fogva egyik célunk, hogy tagjaink a Csücsopon szerzett közösségi tapasztalat birtokában később új közösségeket hozzanak létre vagy más, már működő közösségeket erősítsenek.

Érdekel a Csücsop?

Közösségünk minden csütörtök este 7 órakor találkozik a Párbeszéd Házában.

Cím: 1085 Budapest, Horánszky utca 20. (térkép)

Kérdéseddel bátran keress minket az info@csucsop.hu címen vagy közvetlenül írhatsz itt.

Szeretettel várunk!

Csütörtöki levelek

Mitől lesz ilyen jó egy buli? - Péntek Esti Láz

2011.10.29. 23:05 | LoremIpsum2 | Szólj hozzá!

Címkék: buli

Mitől lesz egy buli...?
 
...talán attól, ha házszámot írnak a bulijegyre?
nem hiszem: tegnap annak ellenére is odatalált mindenki, hogy a jegyen 54 állt 47 helyett :-) :-P
 
..talán attól, ha egy hatalmas, csillogó-villogó teremben van?
nem hiszem: tegnap egy kissé ütött-kopott, (takarítás előtt) poros tornateremben is remekül megvoltunk
 
...talán attól, ha sokat költenek a díszítésre?
nem hiszem: a tegnapi buli szervezése során bizony, elfelejtődött a dekoráció megszervezésesebaj: néhány maradék anyag és egy adag kreativitás mégis egész stílusossá varázsoltahelyet
 
...talán attól, ha mindenki ismer mindenkit?
nem hiszem: tegnap a szokásos arcok mellett sok-sok vidám újjal is lehetett találkozni
 
...talán attól, ha kizárólag gyakorlott táncosok vesznek részt rajta?
nem hiszem: ha tánctanulással indul az este, mint tegnap, akkor akinek csak kedve van, táncra perdülhet
 
...talán attól, ha a DJ-k a legújabb divatot követik?
nem hiszem: aki látta tegnap DJ Austria (alias Zoli) kosztümjét, láthatta: az igazi tábornoki labanc-eleganciának úgysincs párja :-)
 
De akkor mégis mitől volt olyan a tegnapi CSÜCSOP BULI?
Mindenekelőtt a sok-sok lelkes, minden játékra vevő bulizótól (ki várta volna, hogy 90-nél is többen leszünk?), aztán a mindig teli tánctértől, a Csücsopos lányok sütötte finomságoktól, a mesterien kevert zenéktől, a táncrendtől, a pár-keresős játéktól, a waka-wakától és egyéb közös táncoktól és persze a szervezők rengeteg beletett energiájától:
Köszönjük a 16-os kiscsoportnak, hogy volt mit ennünk, a 15-ösnek és a lelkes önkénteseknekszékpakolóknak, díszítőknek, végén takarítóknak - hogy volt hol lennünk; de legjobban a Buliszervíznek: Ákosnak ás Tominak, hogy mindezt összefogták, kézben tartották, és hogy egy percig se kell kételkednünk: legközelebb is érdemes eljönnünk!
Írta:
Hujter Bálint

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása