Bemutatkozás

A Csütörtöki Csoport (Csücsop) egy Budapesten működő Katolikus Ifjúsági Közösség. Lelki vezetőnk Bíró László püspök atya, tagjaink pedig Budapesten tanuló főiskolások és egyetemisták, valamint fiatal dolgozók (jellemzően 18-30 év közötti korosztály). A Csücsop egyszerre kíván számukra otthon és ugródeszka is lenni. Otthon a Budapesten élő (de sokszor máshonnan érkező) fiataloknak, ahol személyes kapcsolatokat építhetnek, elmélyíthetik hitéletüket, megoszthatják örömeiket és gondjaikat másokkal. Ugyanakkor ugródeszka is, mivel a kezdetektől fogva egyik célunk, hogy tagjaink a Csücsopon szerzett közösségi tapasztalat birtokában később új közösségeket hozzanak létre vagy más, már működő közösségeket erősítsenek.

Érdekel a Csücsop?

Közösségünk minden csütörtök este 7 órakor találkozik a Párbeszéd Házában.

Cím: 1085 Budapest, Horánszky utca 20. (térkép)

Kérdéseddel bátran keress minket az info@csucsop.hu címen vagy közvetlenül írhatsz itt.

Szeretettel várunk!

Csütörtöki levelek

Püspök atya meglepetése

2010.09.16. 11:49 | Dondó | Szólj hozzá!

Címkék: jubileum Püspök atya

Hihetetlen élmény volt Veletek múlt pénteken sutyorogva várni Püspökatyát, gyertyákkal a kézben, csendben hangolni a gitárt. A várakozás igazi jutalma Püspökatya öröme volt, és a közös ima a házi kápolnában, ahol az elmélkedés egyik gondolatát II. János Páltól idézte Püspökatya:
"Ahhoz, hogy Isten előtt megigazuljunk, nem elegendők az emberi erőfeszítések, szükség van arra, hogy megérintsen bennünket a kegyelem, amely Krisztus áldozatából fakad."

Jó volt együtt látni az alapítóinkat! Köszönjük mindenkinek, hogy a napok óta tartó eső ellenére ott voltatok. Külön köszönjük a legkisebb résztvevőknek a türelemért. Kristófnak pedig a fotókért.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.