Bemutatkozás

A Csütörtöki Csoport (Csücsop) egy Budapesten működő Katolikus Ifjúsági Közösség. Lelki vezetőnk Bíró László püspök atya, tagjaink pedig Budapesten tanuló főiskolások és egyetemisták, valamint fiatal dolgozók (jellemzően 18-30 év közötti korosztály). A Csücsop egyszerre kíván számukra otthon és ugródeszka is lenni. Otthon a Budapesten élő (de sokszor máshonnan érkező) fiataloknak, ahol személyes kapcsolatokat építhetnek, elmélyíthetik hitéletüket, megoszthatják örömeiket és gondjaikat másokkal. Ugyanakkor ugródeszka is, mivel a kezdetektől fogva egyik célunk, hogy tagjaink a Csücsopon szerzett közösségi tapasztalat birtokában később új közösségeket hozzanak létre vagy más, már működő közösségeket erősítsenek.

Érdekel a Csücsop?

Közösségünk minden csütörtök este 7 órakor találkozik a Párbeszéd Házában.

Cím: 1085 Budapest, Horánszky utca 20. (térkép)

Kérdéseddel bátran keress minket az info@csucsop.hu címen vagy közvetlenül írhatsz itt.

Szeretettel várunk!

Csütörtöki levelek

Jezsuita sziget

2013.09.11. 09:20 | Dondó | Szólj hozzá!

Címkék: ajánló program

Szeptember 14-20. között kerül megrendezésre a Jezsuita Sziget, a Párbeszéd Házában és környékén. A szervezők nagy szeretettel várnak bennünket - templomok éjszakája, közös mise, koncert, előadás és hasonló programok várják az érdeklődőket. Az idei kiemelt téma a fenntartható fejlődés és a teremtésvédelem jegyében. 
A Jezsuita Sziget keretein belül szervezik a Jézus24 egész napos szentségimádást szeptember 19-én csütörtökön reggel 8-tól péntek reggelig.
A Csücsoppal közösen is bekapcsolódunk, a Veni Sancténk után 22:00-tól egy órát mi vállaltunk el. Gyertek, legyünk minél többen! (Aki pedig szeretne,még mindig örömmel vesszük a segítséget az imák kiválasztásában és felolvasásában, ez ügyben keressétek Csabit!)
A további programokért kattints ide!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.