Bemutatkozás

A Csütörtöki Csoport (Csücsop) egy Budapesten működő Katolikus Ifjúsági Közösség. Lelki vezetőnk Bíró László püspök atya, tagjaink pedig Budapesten tanuló főiskolások és egyetemisták, valamint fiatal dolgozók (jellemzően 18-30 év közötti korosztály). A Csücsop egyszerre kíván számukra otthon és ugródeszka is lenni. Otthon a Budapesten élő (de sokszor máshonnan érkező) fiataloknak, ahol személyes kapcsolatokat építhetnek, elmélyíthetik hitéletüket, megoszthatják örömeiket és gondjaikat másokkal. Ugyanakkor ugródeszka is, mivel a kezdetektől fogva egyik célunk, hogy tagjaink a Csücsopon szerzett közösségi tapasztalat birtokában később új közösségeket hozzanak létre vagy más, már működő közösségeket erősítsenek.

Érdekel a Csücsop?

Közösségünk minden csütörtök este 7 órakor találkozik a Párbeszéd Házában.

Cím: 1085 Budapest, Horánszky utca 20. (térkép)

Kérdéseddel bátran keress minket az info@csucsop.hu címen vagy közvetlenül írhatsz itt.

Szeretettel várunk!

Csütörtöki levelek

A városlődi nyári tábor lelkigyakorlatának hanganyagai

2013.09.16. 20:42 | Dondó | Szólj hozzá!

Címkék: nyári tábor hangfelvétel Városlőd

Az idei nyári tábor alatt Bodorkos Imre atya tartott nekünk három napos lelkigyakorlatot a hitről. Időnként Simon Gábor atya, a városlődi plébános is bekapcsolódott elmélkedéseinkbe.

Az írásos összefoglaló is hamarosan felkerül, addig hallgassátok figyelmesen az előadásokat, és a csoportok megosztásait.

 

 

Augusztus 7., szerda:

Előadások:

Megosztások:

Augusztus 8., csütörtök:

Előadások:

Megosztás:

Augusztus 9., péntek:

Záró előadás és megosztás Simon Gábor atyával:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.