Bemutatkozás

A Csütörtöki Csoport (Csücsop) egy Budapesten működő Katolikus Ifjúsági Közösség. Lelki vezetőnk Bíró László püspök atya, tagjaink pedig Budapesten tanuló főiskolások és egyetemisták, valamint fiatal dolgozók (jellemzően 18-30 év közötti korosztály). A Csücsop egyszerre kíván számukra otthon és ugródeszka is lenni. Otthon a Budapesten élő (de sokszor máshonnan érkező) fiataloknak, ahol személyes kapcsolatokat építhetnek, elmélyíthetik hitéletüket, megoszthatják örömeiket és gondjaikat másokkal. Ugyanakkor ugródeszka is, mivel a kezdetektől fogva egyik célunk, hogy tagjaink a Csücsopon szerzett közösségi tapasztalat birtokában később új közösségeket hozzanak létre vagy más, már működő közösségeket erősítsenek.

Érdekel a Csücsop?

Közösségünk minden csütörtök este 7 órakor találkozik a Párbeszéd Házában.

Cím: 1085 Budapest, Horánszky utca 20. (térkép)

Kérdéseddel bátran keress minket az info@csucsop.hu címen vagy közvetlenül írhatsz itt.

Szeretettel várunk!

Csütörtöki levelek

Móka, kacagás, lasertag

2014.11.30. 00:36 | Dondó | Szólj hozzá!

Címkék: lasertag

November 8-án este egy felejthetetlen kalanddal lettünk néhányan gazdagabbak. Hogy mi volt ez? Csücsopos lasertag-ezés.

lézertag2.jpg

Szombaton fél 4-re kellett volna megérkeznünk, egy Budafokon lévő pincéhez, amit kifejezetten a vér nélküli csatákra alakítottak át. Mint kiderült ez mindenkinek a világ végén volt, és senki nem járt arra kb. 10 éve, így el is késtünk. De ez senkit nem kedvtelenített el, türelmesen végighallgattuk az „oktatást”, aminek legfontosabb pontja az volt, hogy nem szabad a gumiabroncs-oszlopokba belemászni. Ezen kívül a labirintus-szerű terep, a nyirkos levegő, a félhomály és néhány kiszuperált autómaradvány megadta a kellő alaphangulatot. Összeállt a zöld és a sárga csapat, és kezdődött a játék.

Az első menetben a sárgák csúnyán kikaptak, 10 perc után (azaz viszonylag gyorsan) pedig az összes játékos kiesett (ez a tendencia később sem változott sokat). Ennek ellenére minden menet előtt izgatott megbeszélés folyt az aktuális taktikáról, amit természetesen végül sosem sikerült megvalósítani.

Eleinte minden játékos azonos képességekkel bírt, de később Karesz, a játékvezetőnk fokozatosan megbonyolította a helyzetet különböző szerepek megjelenésével: orvos, gránátos, és töltény-feltöltő. Gerilla akciók és üldözések követték egymást, majd a legizgalmasabb: a sötétség, amikor minden lámpát lekapcsoltak. Rá kellett jönnünk, hogy így jelentősen nehezebb a dolog és csak a fülünkre hagyatkozhattunk, rengeteg lesből támadás volt az elcsendesedett a harctéren.

6 óra után nem sokkal kifáradva, de lelkesen elindultunk haza, tervezgetve a következő lézerharcot….

Írta:
Csathó Judit, Sváb Anikó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.