Bemutatkozás

A Csütörtöki Csoport (Csücsop) egy Budapesten működő Katolikus Ifjúsági Közösség. Lelki vezetőnk Bíró László püspök atya, tagjaink pedig Budapesten tanuló főiskolások és egyetemisták, valamint fiatal dolgozók (jellemzően 18-30 év közötti korosztály). A Csücsop egyszerre kíván számukra otthon és ugródeszka is lenni. Otthon a Budapesten élő (de sokszor máshonnan érkező) fiataloknak, ahol személyes kapcsolatokat építhetnek, elmélyíthetik hitéletüket, megoszthatják örömeiket és gondjaikat másokkal. Ugyanakkor ugródeszka is, mivel a kezdetektől fogva egyik célunk, hogy tagjaink a Csücsopon szerzett közösségi tapasztalat birtokában később új közösségeket hozzanak létre vagy más, már működő közösségeket erősítsenek.

Érdekel a Csücsop?

Közösségünk minden csütörtök este 7 órakor találkozik a Párbeszéd Házában.

Cím: 1085 Budapest, Horánszky utca 20. (térkép)

Kérdéseddel bátran keress minket az info@csucsop.hu címen vagy közvetlenül írhatsz itt.

Szeretettel várunk!

Csütörtöki levelek

Tavaszi tábor 2012 - Csé-faktor - csé-csé faktor!

2012.03.18. 11:21 | Barta Emese | Szólj hozzá!

Címkék: tavaszi tábor Zebegény csé faktor

Mi kell a tehetségkutató műsorhoz? Erre a kérdésre kaptuk meg a választ az idei Csücsop Tavaszi Táborban Zebegényben!
<--break->A recept a következő:

  • Végy olyan halhatatlan médiafigurákat, mint a kecskeszakállas Pély Barna, a mindig kritikus Bakács Tibor Settenkedő, a rock-and-roll király Nagy Feró és az ellenállhatatlan Soma Mamagésa!
  • Adj hozzá nagyszerű, sírva nevetős poénokat, hangulatot és kreativitást!
  • No és persze fűszerezd meg csupa tehetséggel!

Így születtek meg az igazi Csé-faktoros produkciók a vállalkozó szellemű csücsoposoknak hála!

Hallhattunk verset, népdalt, komolyan vagy viccesen, ügyességi mutatványt, gitárszót, éneket és persze el nem maradhatatlan klasszikus zenés-tános produkció”-kat. Alakultak alkalmi duók, triók és egy egész girlpower lánycsapat is Csé Görlz néven (ez utóbbinak büszke tagja voltam), egyszóval a Csücsop bővelkedik igazi tehetségekben, akikben mind ott rejlett az a bizonyos Csé.

 Cs-Görlz sláger dalszöveg

Refrén:
Napfény járja át a szívem újra,
Csak egy szál sálat hoztam el az útra!
Újra érzem a Zebegényi lázat,
Budapest várhat, míg eljön a vasárnap.

Rap:
Indul a tábor, tedd föl a kezedet,
Táncolj velünk, nézzed a szememet!
Szépek vagyunk, csillog a hajunk,
Mi vagyunk a legjobbak, mert NINCSEN AGYUNK!!!

A felkonf. szignált a tábor végére mindenki tudatlanul is ütötte, csettintette, afféle „amíg várakozok a többiekre, ezt csinálom” tevékenységgé vált, amiben hamar partnerekre akadtunk és mindig mosoly mosolyt követett az arcokon. Javaslom, hogy gyakoroljuk továbbra is, hátha lesz még Csé-faktor a jövőben!

Hála mindenkiért, aki emelte a showműsor színvonalát és természetesen külön köszönet a színjátszósok ötletéért, kreativitásáért, munkájáért!

Benned megvan az a bizonyos Csé?

Mert nekem nagyon átjött!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása