Bemutatkozás

A Csütörtöki Csoport (Csücsop) egy Budapesten működő Katolikus Ifjúsági Közösség. Lelki vezetőnk Bíró László püspök atya, tagjaink pedig Budapesten tanuló főiskolások és egyetemisták, valamint fiatal dolgozók (jellemzően 18-30 év közötti korosztály). A Csücsop egyszerre kíván számukra otthon és ugródeszka is lenni. Otthon a Budapesten élő (de sokszor máshonnan érkező) fiataloknak, ahol személyes kapcsolatokat építhetnek, elmélyíthetik hitéletüket, megoszthatják örömeiket és gondjaikat másokkal. Ugyanakkor ugródeszka is, mivel a kezdetektől fogva egyik célunk, hogy tagjaink a Csücsopon szerzett közösségi tapasztalat birtokában később új közösségeket hozzanak létre vagy más, már működő közösségeket erősítsenek.

Érdekel a Csücsop?

Közösségünk minden csütörtök este 7 órakor találkozik a Párbeszéd Házában.

Cím: 1085 Budapest, Horánszky utca 20. (térkép)

Kérdéseddel bátran keress minket az info@csucsop.hu címen vagy közvetlenül írhatsz itt.

Szeretettel várunk!

Csütörtöki levelek

Rendhagyó mulatságba csalogató, avagy Csücsop kontra Ferenc József

2013.10.16. 18:00 | Ági (10-es) | Szólj hozzá!

Címkék: program buli turbómájkrém

 

buli3.jpg

Miért nem érdemes kihagyni a szombati bulit? Milyen "történelmi" vonatkozásai vannak a csücsopos mulatságoknak? Mi köze mindehhez Ferenc Józsefnek? Zsifkó Zoli buliszervizes titkos levelezéséből kiderül...

 

Kedves vérzőszívű P.S. Molinó barátom, ott a Múzeum oszlopi közt! 

Nincs jobb érzés a világon, mint reggel fájós lábbal, jelmezromok és sallangók között lábadozni, "holtkórosan" járni-kelni a zuglói kertek alatt az előző éjszakai dallamokra, angyalok képe előtt rosszul sántikálva meghajolni, aranyszárnyakon továbbringani, emlékeim hintaköteléről a szívdobogtató "barnatengerbe" merülni. Én cukorral szeretem, úgy édesebb, de legjobb a kék és/vagy a zöld színű Csepi, azaz Kepi. 

Nem tudom, hogy a bennem rejlő couch potatoból hogyan lesz hogy lesz október 19-e este 19.00-ra krumpligulyás.

Üdv Néked: Zsifkó úr

 

Gyermekem, végy jegyet nekem is csütörtökön Mátyás képében. De ne százpengőst hozz! 

Üdv: P.S.M. 

 

12239-polgari-bal-bajan.jpg

Ebben az épületben bálozott több alkalommal I. Ferenc József

apostoli király és császár a Csücsop közösséggel a 2011-2013-as évek folyamán.

"Azóta ugyanúgy kel fel a nap a gyógyfürdők kéndioxidos gőzéből, ugyanolyan turbómájkrémes szenyákat kennek és ricsajt táncoltatnak, amikor csak tudnak ezek a jó polgárok, itt a Váczi utca 47-ben."

Állította: Cs-polgári Szövetség és oetker önkormányzata

2013. 

 

(A bulitörténelem képeiből ízelítőt kaphattok itt és itt.)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása